KANALIZIRANJE

Kanaliziranje je tehnika prenašanja duhovnih sporočil. Kot medij se zate povežem s tvojim duhovnim vodstvom in zate začnem prenašati njihova sporočila.

Kot medij dobivam skozi svoj kanal (ki se nahaja na mojem temenu) sporočila v obliki vedenja, videnja in čutenja. Na začetku, ko se povežem s tvojimi angeli in duhovnimi vodniki ti oni predajo uvodno sporočilo, ki ga potrebuješ ravno takrat slišati. Nato pa začneš postavlajti svoja osebna vprašanja, tvoje vodstvo pa odgovarja preko mene. Lahko si predstavljaš, da sem kakor neka antena, ki lovi določena sporočila in signale in jih v Zemeljskem pomenu prenesem tebi.

Kanaliziranje je čudovita tehnika pri kateri lahko začutiš svoje duhovno vodstvo in v tistem trenutku prejmeš njihovo jasnost in pa brezpogojno ljubezen.

Kanaliziranje ni vedeževanje! Ampak je prenašanje jasnosti v tvoje življenje – tvoje vodstvo ti svetuje kaj te bo podprlo v življenju, kako delovati, da prideš do določenega rezultata, kateri kristali te bodo podprli, itd.

Kaj lahko vprašaš svoje duhovno vodstvo? VSE! Vse kar se tebe tiče.

Te zanima kanaliziranje?

Cena kanaliziranja: 85 eur/ za 3 vprašanja

                                     120 eur/ za 5 vprašanj

Prijaviš se lahko preko mail naslova: adastra.infoslo@gmail.com

ali preko telefonske številke: 064-164-68

” Hej, ne morem verjeti kakšne energije in kakšne informacije sem prejel. Še kar sem pod vplivom in predelujem kaj se je vse vmes dogajalo. Utrip srca je bil tako intenziven, da se je čutilo po celem telesu, zibanje in občutek kot, da je potres. Res neopisljivo. Hvaležen sem ti za vse informacije, ki sem jih prejel. Hvala ti. ”

 

“Draga Tina, dragi angeli! Kakšna čudovita izkušnja, zelo sem hvaležna, da sem si jo ponudila. Prejela sem ljubezen, prejela sem jansost po kateri sem hrepenela, prejela sem nasvete in rituale. Polna solz, občutkov sreče, veselja…

Oh ne znam dobro ubesediti, ampak zdelo se mi je, da sem v stiku z božansko ljubeznijo.”

 

”Res zanimiva izkušnja. Najbolj interesantno mi je kako se tvoj glas spremeni – občutek je zares kakor, da bi angeli skozi tebe govorili (no, saj govorijo… ampak je včasih kar presenetljivo). Hvaležna sem za tvoje poslanstvo, skupaj z angeli ste v moje življenje prinesli jasnost in svetlobo. Srčna hvala!”

 

 

“Vse kar lahko rečem je le… božansko doživetje. To bi moral preizkusiti vsak, zares!

Kakšne jasnosti in odgovori. Hvala, ker si, draga Tina!!!”

Start typing and press Enter to search

Košarica

V košarici ni izdelkov.