O meni

AD ASTRINA POT

Že kot majna punčka sem bila odprta za energijsko duhovni svet, takrat se mi je to kazalo preko moje jasnovidnosti. Vedno sem verjela v nekja več, v zvezde, v vesolje, v večjo zgodbo življenja…

Zgodilo se je življenje, šola, faks…

V vsemu temu času sem bolj in bolj spoznavala dušni svet, vse se je začelo s kanaliziranjem pokojnih duš in pa zdravljenjem sebe in oseb, ki so prihajale k meni. Vedno sem bila podprta z večjo energijo, z večjo silo. Skozi leta sem odkrivala različne svetlobne civilizacije, obstoj angelov in duhovnega vodstva, dušna pot od rojstva do smrti…

Moje življenje je izgledalo tako, da sem imela nešteto življenskih vprašanj na katera sem začela kar naenkrat dobivati jasnost.

Proti koncu študijskega leta, ob pripravi na izpit, je pred mano padla manifestacija, ki je bila del mojega poslanstva in dušne naloge – takrat se je rodilo moje duhovno podjetje Ad Astra!

In vse je dobilo smisel….

Opogumila sem se, dala v svet moje energijske izdelke in si dovolila zares pokazati sebe svetu. Tako sem začela aktivno zdraviti ljudi in prenašati angelska sporočila in sporočila duhovnega sveta!

Stopi skupaj z mano na pot, do zvezd!

DSCF5518

Start typing and press Enter to search

Košarica

V košarici ni izdelkov.