ZDRAVILNE TERAPIJE

Že od nekdaj sem čutila zdravilno moč v sebi. Ljudje so prihajali k meni po nasvete, se boljše počutili in skozi moje telo sem konstantno čutila tok energije – oni pa so vedno občutili lahkotnost, kakor da je vsa teža odpadla. Par let nazaj pa sem začutila, da bi rada pomagala ljudem na višji ravni, jim širila zavedanje in jih zdravila. Tako se je moja pot raziskovanja zdravilne energije začela. Začela sem z izvajanjem energijskih terapij, potem pa nadgradila svoje znanje in šla še višje… do zvezd in še naprej. Tam sem odkrila vir zdravilne energije s katero se povezujem in sodelujem z zdravilnim vodstvom. Skupaj te zdravimo in dvigamo tvoj nivo zavesti. Zdravim tvoje fizično, čustveno, mentalno, energijsko telo in tvoja ostala polja. Med terapijo te vodim in včasih povabim, da prav na poseben način dihaš ali odpiraš kakšen svoj energijski center… vsaka terapija se med sabo razlikuje. Ampak skupaj pa imajo eno lastnost: vse terapije so čarobne!

Večina ljudi, ki me obišče se odloči za globoko zdravljenje. To pomeni, da določimo več terapij, da se izvedejo, da dosežemo maksimalen zdravilni učinek. Predno pa začnemo z zdravljenjem, vedno rada raziščem vzrok za določeno bolezensko stanje. Zdi se mi zelo pomembno, da se najprej pozdravi vzrok, da se stanje ne ponavlja ali poslabša. Zrok poiščeva skupaj preko kanaliziranja. Pri kanaliziranju se povežem s tvojim duhovnim vodstvom in ti preko njih predam odgovore kot so kaj je vzrok za bolezensko stanje, kako ga zdraviti, kaj te bo podprlo pri zdravljenju, itd…

Ko izveva vzrok in vse ostale jasnosti, se zdravljenje zares lahko začne!


Cena enkratne zdravilne terapije: 55 eur 


V kolikor te zdravljenje pokliče in ga začutiš – me kontaktiraj, da se spoznava in začneva zdraviti tebe!

Kontaktiraš me lahko preko mail naslova: adastra.infoslo@gmail.com

Ali preko telefonske številke: 064-164-680

” Tina, se enkrat hvala za terapije. Končno se lahko crkljam z mačkom, izgleda kot, da se je alergija pozdravila. Hvala! ”

” Današnja terapija me je totalno sezula in pustila brez besed. Toliko pretoka energije, uvidov…uau, hvala ti za izjemno popoldne. Občutila sem toliko ljubezni in veselja, moja duša je bila presrečna. Po terapiji mi je celo priteklo nekaj solz… ampak solze so bile iz veselja in hvaležnosti. Hvala ti za čudovito delo, ki ga izvajaš. ”

” Začela sem delovati na tak način kakor si mi rekla. Vpeljala sem vse te stvari v svoje življenje in počutje je že zdaj vidno boljše! Vseeno se mi je pojavil glavobol, ampak tokrat brez bolečine v očeh. Se veselim nadaljevanja… ”

Start typing and press Enter to search

Košarica

V košarici ni izdelkov.